Najnovšie recenzie zo sekcie Hodiny a budíky
pekné, dcéram sa páčia
- presnost a polyfunkcnost
- neviem
dobry nakup
- www.timedesign.sk
tam som kúpila a som spokojná
Vierka
- relatívne kvalitné hodiny za dobrú cenu
- nepribalené napájacie batérie k tovaru (mali by byť samozrejmosťou - prípadne predávajúci mal kupujúceho na to upozorniť)
- design, funkcie
- dany kus bol vadny
kupil by som znova, ale byrokraticke riesenie reklamacie (nie chyba obsluhy, ta bola vyborna) ma odradilo. Najma ked sa jednalo o tovar v hodnte 6 eur.
Az sa spruzni reklamacia (eleiminuje sa papierovanie), eventualne bude mozna vymena vadneho tovaru kus za kus hned, tak nebudem vahat.
- dizajn
cena je veľmi výhodná v porovnaní s výrobkami podobnej kvality
- nema radiom riadene hodiny
Podla predajcu ma radiom riadene hodiny ale v skutocnosti ich nema
- odfláknutá obchodná kontrola
technicky nič moc
- Elegantne, normalna velkost, hodinovy stroj vyzera celkom presny.
Potreboval som hodiny na stenu, tieto su elegantne, zdaleka viditelny cifernik a rucky. Navyse meranie teploty a vlhkosti, aj akesi meteo. Preco nie za tu cenu??
- Univerzálny dizain - do kuchyne aj do kancelárie
- Dobre vidieť aj minúty a sekundovú ručičku
- Predpoveď počasia sedí
- Ukazuje presnú teplotu v miestnosti
- Mierne rušivý je zvuk - netikajú, ale vrčia
- Musela som urobiť malú opravu - keď sa stretli všetky tri ručičky - sekundová zastala - musela som hodiny rozobrať a veľkú ručičku mierne ohnúť. Odvtedy nemám problém.
Koho rušia tikajúce hodiny, na tieto si zvykne.
Kúpila by som si ich aj napriek malej oprave - ale len za tú zľavenú cenu (.
- Krásne farebné
- 2 ručičky hodiniek sú modrej farby a nie sú dostatočne výrazné.
Inak sa nám páčia veľmi, syn obľubuje rozprávky s Mickey mausom.
- Samonastavovanie radiovym signalom. Jednoduchy nadcasovy design, velke cislice, vhodne pre starsich ludi.
- Plastova knostrukcia.
POS materiál meteo hodiny Hyundai
Anonym
Pridané: 17. decembra 2011
(naposledy upravené 17. decembra 2011)
www
Super darček k narodeninám..........
Postacuje pre mnou ocakavany ucel.
- Kvalitné prevedenie
- Moderný dizajn
- Možnosť upevnenia na stenu je bezproblémové a stabilné
- Hrúbka hodín od steny je 4cm a priemer hodín 23cm .
- Batériu možno použiť iba 1,5 V .
- Tykanie ručičiek je počuť
Celková spokojnosť až na tykanie ručičiek ktoré je počuť , a možnosť použitia iba batérie 1,5 V . To znamená ze nabíjaciu batériu 1,2 V AA nepoužijete lebo nefunguje .
Aj napriek tomu produkt Odporúčam pokial vám vyhovuje aj napriek negatívom .
- zaujímavý, svieži funny produkt
- ciferník by sa mohol vyrábať aj z kvalitnejšieho materiálu, vyzeral by luxusnejšie
- milý, nevšedný a zaujímavý doplnok do bytu,
- nemám výhrady, poznámka o kvalite materiálu, z ktorého je vyrobený ciferník je skôr v rovine odporúčania, aby produkt vyzeral luxusnejšie,
- produkt odporúčam pre nekonzervatívne osoby.
Pri ďalšom nákupe, ak si vyberiem produkt, ktorý mi vyhovuje cenou a technickými a úžitkovými vlastnosťami, nepredpokladám žiadne úskalia a prekážky, s obchodom Mall mam len pozitívne skúsenosti.
Zobrazujem 1 - 17 zo 17 recenzií